Bejegyzések

2023. 07.17.-07.22.

A Schönbrunni Állatkert tökéletes helyszín a természet és kultúra élvezetéhez. Az állatkertben világkörüli utazásra invitálnak különböző állatfajok, melyek az összes kontinensről (Afrikától az Antarktiszig) származnak. Amikor megfigyelhetjük ezeket az eltérő állatfajokat, újra gyermekké válhatunk örömünktől! A kedvencemet láthatjátok!

A Ringstrasse, Bécs belvárosának egy híres és impozáns sugárútja, amely körbefut a város központi részén. A sugárút építése a 19. század közepén kezdődött, és az osztrák főváros építészeti és kulturális életének egyik legjelentősebb helye lett.


A fiatalok és diákok körében különösen népszerű tevékenység nyáron a : "lazítás" a Múzeum negyedben. Ott találkozhatunk színes "Enzos" ülőhellyel és sok hasonló korúval, akikkel javíthatjuk német nyelvtudásunkat. Az Enzos ülőhelyek évente kicsit más kinézetűek. Nyáron gyakran rendeznek eseményeket is a Múzeum negyed területén. Ez egyszerűen a...

A kurzus heti témája a hasonlítás. Szerintem érdemes a kaja témáján belül is összehasonlítani a fogásokat. Magyaroknak nem kell bemutatni a rántott húst. Vajon mi is ilyen gonddal készítjük el, mint az osztrákok? Az vagy, amit megeszel.

A német nyelv a tíz leggyakrabban beszélt nyelv közé tartozik világszerte, amiért 2006-ban felkerült a Guinness Rekordok Könyvébe is.

Üdvözöllek a napos Bécsben. A végtelen kulturális programok, finom ételek, a lenyűgöző helyek és a kedves osztrák emberek, akik tudják, hogyan élvezhetik az életet. Ez az a város, amelyet örömmel hívok otthonomnak.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el